Despre noi

Terradi este realizat de o echipa de oameni tineri care activeaza de 5 ani in domeniul nuntilor si al botezelor, dupa, ne-am specializat pe vanzarea si producerea invitatiilor cat si a tuturor accesoriilor de papetarie necesare la nunta.

Pasiunea noastra pricipala este designul, layout-area modelelor si punerea acestora in aplicare pe suportul de hartie, prin diferite tehnici de imprimare.

Ne putem mandri ca oferim unele dintre cele mai frumoase invitatii de nunta, invitatii de botez, cat si accesorii pentru acestea cum ar fi: marturii, plicuri de bani, etc.
Te asiguram ca lucram cu produse de import, cu certificare ISO recunoascuta in spatiul european.

Echipa este compusa de oameni cu experienta in lucrul cu designul vectorial, editarea si redactarea textului pentru ca designul sa se faca cat mai impresionant si placut ochiului.
In decursul activitatii noastre, iti putem spune ca nu veti avea greseli sau probleme gramaticale, dezacoruri s.a.m.d. Daca ai strecurat o greseala in text, vei avea certitudinea ca aceasta va fi remediata corect de indata ce va fi citita sau semnalata.

Te asiguram ca principalul nostru obiectiv, este ca tu sa fii multumit, drept pentru care suntem foarte flexibili in lucrul cu designul si paginarea textelor. Te rugam sa ne scrii sau sa ne raspunzi la e-mail pe office@terradi.ro, sau pe pagina de facebook AICI si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Acum iti stam la dispozitie cu un nou site, un design fresh si simplist, in care ne punem increderea ca iti va fi mult mai usor sa plasezi o comanda si sa previzualizezi invitatia ta inainte de a comanda.

Comenzile le poti plasa on-line (recomandam aceasta cale) sau, daca totusi nu te descuri ne poti furniza toate detaliile printr-un mail la comenzi@terradi.ro