Producător: Deluxe
Model: Cod 39812
Disponibilitate: În stoc
3,93 RON
Fără TVA: 3,93 RON

Opţiuni disponibile

Cantitate

Cantitatea minimă de comandat pentru acest produs este de 30

Invitatie de nunta originala, vintage dar in culori pastelate. Interiorul invitatiei prezinta motive florale si este destinat personalizarii textului. Ca accesoriu se foloseste banda de satin mov cu care se prinde un biletel cu numele mirilor.
*Dupa efectuarea comenzii, cu 1-2 zile lucratoare inainte de executie, clientul va primi pe e-mail macheta grafica (aranjarea textului in pagina), pentru a vedea exact cum va arata textul ales pe invitatie. Se asteapta apoi aprobarea clientului pentru executie.


Textul poate fi ales din variantele disponibile pe site sau poate fi un text propriu, creat de client, indiferent de limba.


Se recomanda citirea cu atentie a textului integral, nu doar a datelor privind numele, prenumele etc., pentru a exista certitudinea ca nu exista nici o greseala. Dupa verificarea textului, clientul va transmite pe e-mail modificarile dorite, dand reply la e-mailul cu macheta. Va primi apoi o noua macheta, modificata conform solicitarilor sale. Clientul va trebui sa trimita un nou reply la e-mail-ul primit, prin care sa isi exprime acordul pentru tiparire (BUN DE TIPAR).


Pana la primirea Bunului de Tipar de la client, invitatiile NU VOR FI TIPARITE, comanda ramane “in asteptare”. Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!

Etichete: invitatie nunta, invitatie, invitatii ieftine, model floral, visiniu, bordeaux, bicicleta, funda, fundita