Producător: Deluxe
Model: 1173
Disponibilitate: În stoc
1,86 RON
Fără TVA: 1,86 RON

Opţiuni disponibile

Cantitate

Cantitatea minimă de comandat pentru acest produs este de 30


Invitatii de nunta confectionate dintr-un carton lucios destinat textului accesorizat cu un ciucuras. Acesta se introduce intr-un plic tip buzunar, simplu, fara model. Acest model de invitatie nu contine plic clasic. Invitatia se personalizeaza cu textul pe care il doriti, corespunzator evenimentului dvs. Dimensiune: 13.6 x 20.3 cm 12 x 17 cm

Momentan tiparirea textului auriu sau argintiu nu este disponibila. Poti alege oricare alta culoare, mentionand acest lucru la finalul textului pentru invitatie, sau atasand o fotografie cu nuanta dorita. NU tiparim sau embosam numele pe plicuri!*Dupa efectuarea comenzii, cu 1-2 zile lucratoare inainte de executie, clientul va primi pe e-mail macheta grafica (aranjarea textului in pagina), pentru a vedea exact cum va arata textul ales pe invitatie. Se asteapta apoi aprobarea clientului pentru executie.


Textul poate fi ales din variantele disponibile pe site sau poate fi un text propriu, creat de client, indiferent de limba.


Se recomanda citirea cu atentie a textului integral, nu doar a datelor privind numele, prenumele etc., pentru a exista certitudinea ca nu exista nici o greseala. Dupa verificarea textului, clientul va transmite pe e-mail modificarile dorite, dand reply la e-mailul cu macheta. Va primi apoi o noua macheta, modificata conform solicitarilor sale. Clientul va trebui sa trimita un nou reply la e-mail-ul primit, prin care sa isi exprime acordul pentru tiparire (BUN DE TIPAR).


Pana la primirea Bunului de Tipar de la client, invitatiile NU VOR FI TIPARITE, comanda ramane “in asteptare”. Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!

Etichete: invitatie nunta, invitatie, invitatii ieftine, eleganta, ciucure,